Klankman Pascal Braeckman is opnieuw opa geworden: "Wat een schatje" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Klankman Pascal Braeckman is opnieuw opa geworden: "Wat een schatje"

Klankman Pascal Braeckman is opnieuw opa geworden: "Wat een schatje"

Pascal Braeckman heeft zojuist heuglijk nieuws de wereld ingestuurd. Zijn zoon Nik mocht namelijk zijn derde kindje verwelkomen. De populaire klankman laat zijn volgers meteen kennismaken met zijn pasgeboren kleinkindje.

Op Instagram pronkt Pascal Braeckman meteen met zijn jongste kleindochter. “Ik zou jullie graag voorstellen aan juffrouw Lilith Anna Morrigan Braeckman, dochter van Nik en Sunta, zus van Thorin Liam Wade en Dara Maria Valkyria Braeckman en kleindochter van een fiere klankman”, laat hij weten op Instagram. “Go girl. Search your place. Ik help waar het kan”, belooft de trotse opa.

“Dikke proficiat met je kersverse kleindochter”, “Wees maar trots”, “Geniet ervan”, “Welkom, Lilith”, “Wat een bijzondere naam” en “Zo’n schatje”, schrijven Pascals volgers meteen in de reacties. “Mag ik er u wel op wijzen - voor iedereen me proficiat wenst - dat ik hier voor niks tussen zit. Wel trots op het nageslacht”, lacht de klankman nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws