Kim Van Oncen verontwaardigd na oneerbaar voorstel op sociale media: "Jongens, doe eens allemaal normaal" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kim Van Oncen verontwaardigd na oneerbaar voorstel op sociale media: "Jongens, doe eens allemaal normaal"

Kim Van Oncen verontwaardigd na oneerbaar voorstel op sociale media: "Jongens, doe eens allemaal normaal"

Kim Van Oncen heeft er compleet genoeg van. De actrice en presentatrice krijgt de laatste tijd het ene na het andere oneerbare voorstel in haar inbox. Bij Radio2 vertelt ze openhartig enkele bizarre anekdotes over haar ervaringen op sociale media.

33 Amerikaanse staten klagen het bedrijf Meta aan voor de niet te onderschatten impact die Facebook en Instagram hebben op de mentale en fysieke gezondheid van jongeren. En dat juicht Kim Van Oncen alleen maar toe. “Ik ben het daar zo mee eens. Ik hoop dat ook hier in België eens wordt nagedacht over een beleid, want iedereen weet dat we er gewoon allemaal ongelukkiger van worden”, roept de presentatrice op bij Radio2.

In het begin is het allemaal rozengeur en maneschijn op sociale media. “Maar elk platform wordt na een tijd een beetje toxisch”, denkt Kim erover. Daar kan ze helaas over spreken. Gisteren nog, toen ze haar telefoon opende, zag de presentatrice meteen een voorstel van een sugar baby - jonge dames of heren die zich laten onderhouden door rijke mannen of vrouwen die behoefte hebben aan gezelschap - in haar inbox. “Ik zou heel graag eens iets gaan drinken met je en horen wat ik je kan aanbieden”, klonk het bericht op Instagram.

Pikante foto's

Helaas is dat niet het enige bizarre dat Kim de laatste jaren al op sociale media zag passeren. “De piemels die ik de afgelopen jaren al heb binnengekregen... Moet dat allemaal?”, vraagt de radiostem zich af. “Jongens, doe eens allemaal normaal”, klinkt het duidelijk verontwaardigd. Want ook de jeugd wordt natuurlijke met zulke berichtjes geconfronteerd. “En die kunnen daar misschien niet zo goed mee om.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws