Keert ook Vincent Banić binnenkort terug naar 'Familie'? Acteur komt plots met opvallend nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Keert ook Vincent Banić binnenkort terug naar 'Familie'? Acteur komt plots met opvallend nieuws

Keert ook Vincent Banić binnenkort terug naar 'Familie'? Acteur komt plots met opvallend nieuws

Vincent Banić stapte vorig jaar uit 'Familie'. Zo opende hij enkele jaren geleden een eigen restaurant waar hij zich volledig op wilde focussen. Maar bij HLN Showbits doet de acteur nu een opvallende uitspraak over een eventuele terugkeer naar de VTM-soap.

"Ik heb zelf beslist om uit de serie te stappen", vertelde Vincent Banić vorige zomer bij HLN.be over zijn vertrek uit 'Familie'. "Niet omdat ik een andere aanbieding heb gekregen, maar omdat ik mijn focus wilde verleggen." Zo baat hij al een aantal jaren het restaurant Zagreb uit in Antwerpen. "De zaak is op korte tijd hard gegroeid. Omdat koken en mijn restaurant het dichtst bij mijn hart liggen, wil ik daar nu mijn prioriteit van maken", klonk het. En hij is nog altijd blij met de keuze die hij toen gemaakt heeft.

"Ik heb dat restaurant tegelijkertijd opgestart met ‘Familie"", vertelt hij daar nu over bij HLN Showbits. "Ik denk dat dat het zotste is wat ik ooit heb gedaan", aldus Vincent. "Ik merkte dat alles drukker en drukker werd en op een gegeven moment maak je dan keuzes. Je kan niet op 100 plekken tegelijk zijn. En bij 'Familie' heb ik me ook altijd supergoed geamuseerd. Maar ik heb mijn hart gevolgd." En dat lag bij zijn restaurant. "En ik ben nog altijd heel blij dat ik dat heb gedaan", benadrukt de acteur.

Comeback?

Toch sluit hij een terugkeer naar 'Familie', zoals Jasmijn Van Hoof, niet uit. Zij zou trouwens gewoon een mailtje gestuurd hebben naar de makers. "Heeft zij gewoon een mailtje gestuurd? Dat is interessant en goed om te weten", reageert Vincent daarop bij HLN Showbits. Maar voorlopig maakt de acteur nog geen comeback.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws