Katrien De Ruysscher uit 'Thuis' verbluft met gloednieuwe look: "Supermooi dat korte haar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Katrien De Ruysscher uit 'Thuis' verbluft met gloednieuwe look: "Supermooi dat korte haar"

Katrien De Ruysscher uit 'Thuis' verbluft met gloednieuwe look: "Supermooi dat korte haar"

Binnenkort zal dokter Judith er totaal anders uitzien in ‘Thuis’. Actrice Katrien De Ruysscher, die momenteel ook schittert in ‘De Twaalf’, liet zich onlangs namelijk een compleet nieuwe look aanmeten. En die kan haar fans wel bekoren!

Katrien De Ruysscher, die al elf jaar de rol van Judith Van Santen vertolkt in ‘Thuis’, heeft tijdens de zomerstop de schaar gezet in haar lange lokken. Voor deze zomer koos de actrice voor een frisse, kortere coupe. Op Instagram laat ze het resultaat zien met foto’s uit een recente fotoshoot.

De complimenten zijn niet op één hand te tellen. “Beeldige foto’s”, “Zo naturel”, “Prachtige mooie vrouw ben je”, “Klassedame” en “Supermooi dat korte haar”, lezen we meermaals in de comments. “Wat een vrouw”, vinden ook ‘Thuis’-collega’s Lynn Van den Broeck (Viv), Lauren Müller (Thilly) en Marieke Dilles (Vicky).

Als een soapacteur of -actrice met een nieuw kapsel komt aandraven, voorspelt dat vaak niet veel goeds. Maar de trouwe ‘Thuis’-kijkers kunnen op hun twee oren slapen. Dokter Judith zal nog niet meteen uit hun favoriete soap verdwijnen. Zo konden we Katrien de afgelopen maand wel vaker spotten op foto’s op de set van de reeks.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws