Kan ze het nog bolwerken? Hanne Verbruggen openhartig over combinatie K3 met moederschap Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kan ze het nog bolwerken? Hanne Verbruggen openhartig over combinatie K3 met moederschap

Kan ze het nog bolwerken? Hanne Verbruggen openhartig over combinatie K3 met moederschap

Bijna een jaar geleden verwelkomde Hanne Verbruggen haar eerste kindje. Samen met haar vriend Jorn kreeg ze op 14 november 2022 een zoontje, Julien. Maar hoe blikt de zangeres terug op het voorbije jaar. En valt het moederschap nog wel te combineren met K3, nu het weer een pak drukker wordt?

Binnenkort, vanaf februari 2024, kruipen Hanne, Marthe en Julia in de huid van Knirri, Knarri en Knorri in de iconische K3-muscial ‘De 3 biggetjes’. Volgend jaar staan dus weer ontelbaar veel shows op de planning, zowel in België als in Nederland. Maar hoe combineert Hanne zo’n intensieve periode met het moederschap?

“Ik weet eerlijk gezegd nog niet goed hoe ik het zal doen, maar bij de vorige tour is het ook gelukt”, klinkt het optimistisch bij Hanne in HLN Showbits. “Julien kwam toen soms mee backstage, dus ik denk dat dat nu ook weer het geval zal zijn”, denkt ze luidop na. De K3-zangeres is er duidelijk gerust in: “Het is tot nu toe altijd al gelukt en ik word door iedereen heel hard gesteund.”

Andere weekplanning

Gelukkig kan de mama van Julien tijdens de week telkens wat verloren tijd met haar zoontje inhalen en uitrusten waar nodig. “Het is gewoon kwestie van wat te schuiven in de week. In het weekend zal Julien waarschijnlijk meekomen achter de schermen. En op maandag en dinsdag ben ik dan thuis en kan ik gewoon mama zijn”, legt Hanne uit. K3-fans hoeven dus niet te vrezen, voorlopig gaat de combinatie de zangeres dus prima af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws