Junior Planckaert verrast volgers plots met gloednieuwe tattoo: "Zo mooi!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Junior Planckaert verrast volgers plots met gloednieuwe tattoo: "Zo mooi!"

Junior Planckaert verrast volgers plots met gloednieuwe tattoo: "Zo mooi!"

Junior Planckaert, de jongste zoon van Eddy en Christa Planckaert, heeft zopas een nieuwe tattoo laten zetten. Zijn volgers zijn alvast fan van het resultaat.

Junior Planckaert ging voor zijn nieuwe tattoo langs bij Cirusso Art Oudenaarde, een van de tattooshops van Cirio Wassenhove, de vriend van Pommeline Tillière uit 'Temptation Island'. Daar liet hij een kleine tattoo zetten op zijn arm.

"Vandaag had ik het genoegen om Junior Planckaert te verwelkomen bij Cirusso Art Oudenaarde voor zijn nieuwe tattoo", staat er te lezen op de Instagrampagina van de tattooshop. Ook Junior deelde het bericht op zijn sociale media.

Speciale betekenis

"Het is niet zomaar een tattoo, maar één met een speciale betekenis", klinkt het. Wat die speciale betekenis precies is, is niet geweten. Maar zijn volgers zijn alvast wel fan van de kleine geometrische tattoo van Junior. "Schattig!" en "Zo mooi!", lezen we meermaals in de reacties onder de Instagrampost.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws