Julie Van den Steen compleet overdonderd nadat ze schitterend nieuws verneemt Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Julie Van den Steen compleet overdonderd nadat ze schitterend nieuws verneemt

Julie Van den Steen compleet overdonderd nadat ze schitterend nieuws verneemt

Afgelopen zomer was het een jaar geleden dat Julie Van den Steen haar kindje verloor. De presentatrice besloot haar verdriet om te zetten in iets moois en maakte de podcast ‘Ik ben 1 op 6’ waarin ze openlijk over haar zwangerschapsverlies praat. Daar krijgt Julie nu prachtig nieuws over te horen.

In een hartverscheurend bericht op Instagram liet Julie in november vorig jaar weten dat ze in juli een miskraam had gehad. De MNM-presentatrice was 12 weken zwanger toen het hartje van haar kindje stopte met kloppen. “Mijn wereld stond stil en ik voelde helemaal niets meer. Al mijn dromen en verwachtingen weg omdat er plots geen hartslag meer te horen was bij de echo”, schreef de radiostem toen op Instagram.

Julie besloot een podcast, ‘Ik ben 1 op 6’, te beginnen waarin ze zwangerschapsverlies onder de aandacht brengt en met lotgenoten praten. Gasten als Tine Embrechts en Kato Callebaut kwamen openhartig over hun miskraam vertellen. En die podcast heeft duidelijk een stevige indruk achtergelaten.

Podcastprijzen

Het leverde de presentatrice zelfs een nominatie op voor de Oorkondes 2023. De tweede editie van de Vlaamse podcastprijzen vindt op vrijdag 10 november plaats in Kursaal Oostende. Julie is genomineerd in de categorie ‘Inzicht’. “Stemmen is lief”, roept het VTM-gezicht haar Instagramvolgers op. Dat kan nog tot zondag 5 november.

Julie Van den Steen compleet overdonderd nadat ze schitterend nieuws verneemt
Bron: Instagram Stories (@julievandensteen)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws