Julia Boschman verklapt hoogtepunt van de voorbije 2 jaar bij K3: "Ik kreeg kippenvel over mijn hele lichaam" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Julia Boschman verklapt hoogtepunt van de voorbije 2 jaar bij K3: "Ik kreeg kippenvel over mijn hele lichaam"

Julia Boschman verklapt hoogtepunt van de voorbije 2 jaar bij K3: "Ik kreeg kippenvel over mijn hele lichaam"

De tijd vliegt voorbij. Julia Boschman mag zich intussen al twee jaar een K3’tje noemen. Op 27 november 2022 nam ze officieel de fakkel van Klaasje Meijer over. Maar wat is haar hoogtepunt van de voorbije jaren bij de populaire meidengroep?

Precies een week geleden vierde Julia Boschman dat ze al twee jaar bij K3 hoort. “Het voelt alsof ik vorige week nog maar K3 ben geworden”, reageert de blondine vol ongeloof in HLN Showbits. “Maar als je kijkt wat we allemaal in onze agenda hebben gepropt, voelt het wel als twee jaar”, lacht de Nederlandse.

Als je Julia naar het mooiste moment van de afgelopen twee jaar vraagt, hoeft ze daar bovendien niet erg lang over na te denken. “Ik ga het toch moeten veranderen naar de Studio 100 Singalong”, besluit ze. “We kwamen op en ik had kippenvel over mijn hele lichaam. Dat publiek was echt niet normaal. Die zaal is mega.”

Nog niet voorbij

Gelukkig voor Julia zat de Singalong er dan ook nog niet meteen op. Na het spetterende concert van vrijdag 1 december, namen de meisjes van K3 op donderdag 7 en vrijdag 8 december opnieuw het podium in naast onder meer de cast van Het Huis Anubis, Amika en Mega Mindy. Drie keer genieten dus!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws