Josje Huisman vertedert iedereen met wondermooi kiekje van kersvers gezin: "Ik zit op een roze wolk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Josje Huisman vertedert iedereen met wondermooi kiekje van kersvers gezin: "Ik zit op een roze wolk"

Josje Huisman vertedert iedereen met wondermooi kiekje van kersvers gezin: "Ik zit op een roze wolk"

Josje Huisman is op 21 oktober voor de tweede keer mama geworden. Zo mocht ze samen met haar partner Leon Tanate een zoontje verwelkomen. Op Instagram deelde het voormalige K3'tje nu een prachtige foto van haar kersverse gezinnetje.

"Dai Dai Saul Tanate. Geboren op 21 oktober 2023 om 14.35 uur. Zo trots, verblijd en verwonderd zijn we van het hele proces, precies zoals we hoopten", met die woorden kondigde Josje enkele dagen geleden de geboorte van haar tweede zoontje aan op Instagram.

Josje heeft namelijk al een zoontje uit haar relatie met Cle Gyimah, Kamari. Op haar Instagram Stories wil ze nu iedereen bedanken voor de felicitaties en deelde ze ook een kiekje met haar kleine spruit.

Roze wolk

"Bedankt voor alle felicitaties! Hier alles goed! Ik ben aan het genieten van de kraamweek en neem het er echt van … Platte rust, lekker eten en verder veel knuffelen met baby Dai Dai. We hebben geweldige kraamhulp, het is zo mooi om Kamari te zien ontpoppen tot grote broer en Leon in z’n rol als vader. Volgens mij zit ik echt op die roze wolk. Dai Dai is al aan het groeien en ik kan wel honderduit vertellen over van alles en nog wat maar nu ga ik weer even verder genieten van deze eerste momenten", schrijft de hoedenontwerpster.

<br>
Instagram Stories (@josjecoos)
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws