Jo Vally mag zesde kleinkindje verwelkomen: "Wat een mooie naam" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jo Vally mag zesde kleinkindje verwelkomen: "Wat een mooie naam"

Jo Vally mag zesde kleinkindje verwelkomen: "Wat een mooie naam"

Heuglijk babynieuws voor Jo Vally! De 65-jarige zanger is zojuist voor de zesde keer opa ofwel papiloe - zoals hij zichzelf noemt - geworden. Op sociale media stelt hij z’n kersverse oogappel meteen aan de wereld voor.

Het is zover. Jo Vally en zijn echtgenote Marcella mochten zopas hun zesde kleinkind verwelkomen. Hun enige dochter Carmen (37) is dinsdag bevallen van een dochtertje, dat luistert naar de naam Bo.

“De fiere mama en Bo stellen het uitstekend”, laat de zanger weten op Facebook. “Papa Pieter, broertjes Julleke en Stan en zusjes Lio, Noa en Ella zijn apetrots!” De gelukwensen stromen binnen in de reacties. “Dikke proficiat, Jo” en “Gefeliciteerd aan de trotse ouders, broertjes, zusjes en grootouders”, lezen we vooral in de comments. Maar ook: “Wat een schatje” en “Zulke een mooie namen allemaal!”

Nummer 7?

Met Bo verwelkomt Carmen haar zesde kindje. “Als de mensheid ooit uitsterft, zal het niet onze schuld zijn! Carmen heeft in haar eentje - allez, samen met haar man natuurlijk - al voor veel nageslacht gezorgd”, lachte Jo Vally eerder al in Het Laatste Nieuws. Maar een zevende kleinkind zal er toch niet meer komen. “Ik heb vernomen dat ze gaan stoppen. Carmen moet telkens met een keizersnede bevallen, dus gezond is dat niet.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws