Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' hebben iets bijzonders te vieren samen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' hebben iets bijzonders te vieren samen

Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' hebben iets bijzonders te vieren samen

Blind Getrouwd’ is terug van weggeweest. Jiri Punt en Florence Vandoorne uit het vorige seizoen zijn alvast het levende bewijs dat het experiment wel degelijk kan slagen. Het smoorverliefde koppel had deze week iets bijzonders te vieren.

In het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ zagen we Jolien en Brecht en Emma en Emile al in het huwelijk treden. In beide huwelijken leek het meteen goed te zitten. Iets wat over Jiri en Florence vorig jaar niet gezegd kon worden. Toch kozen de slakjes van de groep, zoals ze zichzelf noemden, volmondig voor elkaar.

Eens de camera’s weg waren, was er bovendien al snel sprake van verliefde gevoelens. En nu, nu zijn we meer dan een jaar verder. Deze week vierden Jiri en Florence nog dat ze precies 1 jaar en 3 maanden getrouwd zijn. Dit jubileum is erg bijzonder voor hen. “Vandaag 1 jaar en 3 maanden getrouwd. Al voelt het voor ons nu pas als een jaar echt “samen” zijn”, legt de blondine uit op haar Instagramverhaal.

Liefdesnestje

Voor hun eenjarige jubileum recreëerden Jiri en Florence nog hun volledige trouwdag. Maar ook deze mijlpaal werd ongetwijfeld uitgebreid gevierd, als je ziet hoe verliefd het ‘Blind Getrouwd’-koppeltje is. Het koppeltje laat er bovendien geen gras meer over groeien. “We zijn aan het bekijken om te gaan samenwonen”, vertrouwde Jiri onlangs nog toe aan Het Laatste Nieuws. Er was al langer sprake van, maar nu lijken ze de stap eindelijk te hebben gezet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws