Jean-Marie Pfaff praat voor het eerst over vreselijk van jaar van Carmen: "Niemand verdient zoiets" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jean-Marie Pfaff praat voor het eerst over vreselijk van jaar van Carmen: "Niemand verdient zoiets"

Jean-Marie Pfaff praat voor het eerst over vreselijk van jaar van Carmen: "Niemand verdient zoiets"

Het was op z'n zachts gezegd een moeilijk jaar voor Jean-Marie Pfaff en zijn vrouw Carmen. In Humo praat de voormalige doelman nu openhartig over dat verschrikkelijke jaar.

Carmen Pfaff werd in mei getroffen door een hersenbloeding. Niet veel later werd ze het slachtoffer van een gewelddadige overval bij haar thuis. "Wat heeft ze toch allemaal moeten meemaken, man", steekt Jean-Marie Pfaff van wal in Humo.

"Eerst die hersenbloeding, in mei. We waren net aangekomen op Mallorca voor een korte vakantie. Ze heeft daar twee weken in het ziekenhuis gelegen, waarvan drie, vier dagen op intensieve", vertelt Jean-Marie. Daarna volgde een maandenlange revalidatie.

"Alles is weg"

"Alles ging opnieuw goed, ze mocht naar huis: ik had haar terug, we huilden van blijdschap. Maar een week later hebben drie mannen het lef om haar te overvallen terwijl ze alleen thuis is. Niemand verdient zoiets. Niemand! Zeker zij niet", aldus de voormalige doelman. "En als je dan ziet wat ze met haar gedaan hebben. Hoe ze haar pijn gedaan hebben. En wat ze meegenomen hebben. Erfstukken van mijn schoonouders, van mijn vader, van mij en van Carmen. Alles is weg. Maar goed, het allerbelangrijkste is dat ik haar nog heb", besluit Jean-Marie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws