Jean-Marie Pfaff neemt drastisch besluit over toekomst: "Carmen ziet het niet zitten" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jean-Marie Pfaff neemt drastisch besluit over toekomst: "Carmen ziet het niet zitten"

Jean-Marie Pfaff neemt drastisch besluit over toekomst: "Carmen ziet het niet zitten"

Carmen Pfaff werd enkele maanden geleden getroffen door een hersenbloeding. Dochters Debby, Kelly en Lyndsey zouden dan ook graag hebben dat hun ouders wat dichterbij zouden komen wonen. Maar dat ziet Carmen blijkbaar niet zitten.

Veel mensen trekken op hun oude dag naar het buitenland. Jean-Marie woonde ook een tijdje in Duitsland, maar hij heeft alvast geen plannen om terug te keren. "Wat zou ik daar nu nog doen? Veel mensen daar zijn al gestorven", aldus de voormalige doelman in Het Laatste Nieuws.

"In België heb ik alles wat ik wil, mijn vrienden en kleinkinderen ... Mijn kleinkinderen gaan soms op zondagochtend voor mij naar de bakker, dekken de tafel of brengen koffie aan bed. Daar beleef ik veel plezier aan", aldus Jean-Marie. Bovendien willen ze niet graag verhuizen.

Appartement

"Carmen en ik wonen graag in ons huis in Brasschaat. Onze kinderen zouden liever hebben dat we in het centrum op een appartement zouden wonen, dichter bij Kelly en Lyndsey, want onze woning vraagt ook veel onderhoud. Maar Carmen ziet dat niet zitten. Ze houdt van de natuur. Maar wie weet komt het er ooit nog van ... Intussen blijven we elkaar helpen. Bij ons is een woord, een woord. Familie is altijd het belangrijkste voor mij geweest", besluit Jean-Marie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws