Jean-Marie Pfaff deelt bijzonder droevig nieuws: "Ik denk niet dat ik het nog lang trek" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jean-Marie Pfaff deelt bijzonder droevig nieuws: "Ik denk niet dat ik het nog lang trek"

Jean-Marie Pfaff deelt bijzonder droevig nieuws: "Ik denk niet dat ik het nog lang trek"

Het was een bijzonder moeilijk jaar voor Jean-Marie Pfaff en zijn echtgenote Carmen. En dat doet de voormalige doelman ook steeds meer stilstaan bij de dood. Dat vertelt hij in een openhartig interview in Humo.

"Wat heeft ze toch allemaal moeten meemaken, man", steekt Jean-Marie Pfaff van wal in Humo. "Eerst die hersenbloeding, in mei." Daarna volgde een maandenlange, intensieve revalidatie. "Alles ging opnieuw goed, ze mocht naar huis: ik had haar terug, we huilden van blijdschap", aldus Jean-Marie.

Maar niet veel later liep het opnieuw mis. "Een week later hebben drie mannen het lef om haar te overvallen terwijl ze alleen thuis is. Niemand verdient zoiets. Niemand! Zeker zij niet", aldus Jean-Marie.

Zonder Carmen

Door al die miserie staat Jean-Marie ook steeds meer stil bij de dood. Zo is hij erg bang om zijn grote liefde te verliezen. "Normaal ben ik iemand die niet veel met de dood bezig is. Ik leef! In het nu! Maar zonder Carmen? Dat kan ik mij niet voorstellen. Ik denk niet dat ik het dan nog lang trek", aldus Jean-Marie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws