Jean-Marie en Carmen Pfaff zijn bijna 50 jaar getrouwd: "Dit is ons geheim" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jean-Marie en Carmen Pfaff zijn bijna 50 jaar getrouwd: "Dit is ons geheim"

Jean-Marie en Carmen Pfaff zijn bijna 50 jaar getrouwd: "Dit is ons geheim"

Binnenkort vieren Jean-Marie Pfaff en Carmen Pfaff een bijzondere mijlpaal. Het koppel is volgend jaar maar liefst vijftig jaar getrouwd. Maar hoe houden de twee hun liefde levend? De voormalige keeper laat in zijn kaarten kijken.

Het zijn al moeilijke maanden geweest voor de familie Pfaff. In mei werd Carmen Pfaff nog getroffen door een zware hersenbloeding op het vliegtuig richting Mallorca. Jean-Marie Pfaffs vrouw is nog volop aan het herstellen. Maar een ongeluk komt nooit alleen: amper drie maanden later werd ze ook slachtoffer van een gewelddage home-invasion.

Gelukkig heeft het koppel binnenkort ook het een en ander te vieren. Niet alleen blaast Jean-Marie in december 70 kaarsjes uit, volgend jaar vieren hij en zijn grote liefde Carmen hun gouden huwelijk: vijftig jaar getrouwd.

Ingrediënten voor een goed huwelijk

“Ons geheim? Er was altijd veel variatie in ons leven”, vertelt Jean-Marie in Het Laatste Nieuws. “Carmen volgde me enthousiast toen ik op hoog niveau voetbalde. De komst van onze drie kinderen heeft ook veel veranderd”, legt de ex-keeper uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws