Jamie-Lee Six straalt in sexy lingeriecampagne: "Beauty!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jamie-Lee Six straalt in sexy lingeriecampagne: "Beauty!"

Jamie-Lee Six straalt in sexy lingeriecampagne: "Beauty!"

Jamie-Lee Six is al enkele jaren een zeer populaire influencer. Op Instagram deelt ze nu enkele prachtige beelden van achter de schermen van haar shoot voor Etam.

Jamie-Lee Six heeft bijna 300.000 volgers op Instagram. Maar onlangs liet de influencer nog weten dat ze het niet altijd even makkelijk heeft met haar leven als influencer. “Influencers zouden zogezegd een perfect leven leiden, maar dat is dus niet zo”, vertelde Jamie-Lee Six in Het Laatste Nieuws.

“Ik ben ook gewoon een mens en als ik thuis ben, kook ik en maak ik - net zoals iedereen - schoon. Mensen begrijpen niet hoe onze baan in elkaar steekt, dat begrijp ik ook. Online lijkt alles heel eenvoudig. Maar dit is gewoon een job, net als elke andere job”, aldus Jamie-Lee. Helaas krijgt ze daardoor ook heel wat kritiek.

Beauty

“Ik krijg op zoveel kritiek. Ik mag niet klagen dat ik een zware job heb of dat het vermoeiend is, want daar krijg ik dan bijvoorbeeld heel veel commentaar op”, zegt Jamie-Lee. “Ik krijg vaak te horen: ‘Je hebt hier zelf voor gekozen’, maar dat vind ik dus vreselijk.” Of ze uiteindelijk ook zal stoppen als influencer, daar is ze voorlopig nog niet uit.

In tussentijd trakteert ze haar Instagramvolgers op enkele beelden van haar shoot voor Etam. “Behind the scenes van mijn shoot van deze ochtend”, schrijft ze bij de video. Haar volgers zijn alvast onder de indruk. “Je ziet er geweldig uit!”, “Beauty!”, “Sexy!” en “Zo mooi!”, klinkt het onder meer in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws