Jamie-Lee Six overweegt grote carrièreswitch: “Het heeft me altijd al aangesproken” Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jamie-Lee Six overweegt grote carrièreswitch: “Het heeft me altijd al aangesproken”

Jamie-Lee Six overweegt grote carrièreswitch: “Het heeft me altijd al aangesproken”

Als influencer en actrice lijkt het bijna alsof ze het ideale leventje leidt, maar dat idee wil Jamie-Lee Six meteen de wereld uit helpen. “Mijn leven is allesbehalve perfect, daar ga ik niet over liegen”, klinkt het. Maar overweegt ze ook om er binnenkort te brui aan te geven, zeker nu ze steeds meer de keerzijde van haar vak leert kennen?

“Influencers zouden zogezegd een perfect leven leiden, maar dat is dus niet zo”, zo beweert Jamie-Lee Six in Het Laatste Nieuws. “Ik ben ook gewoon een mens en als ik thuis ben, kook ik en maak ik - net zoals iedereen - schoon.” Maar naast dat stereotiepe beeld van een influencer, heerst er volgens haar ook veel onwetendheid over de job. “Mensen begrijpen niet hoe onze baan in elkaar steekt, dat begrijp ik ook. Online lijkt alles heel eenvoudig. Maar dit is gewoon een job, net als elke andere job”, legt Jamie-Lee uit.

Die onwetendheid gaat voor de actrice helaas ook dagelijks gepaard met bakken kritiek, zoals ze onlangs nog deelde in een emotionele video. “Ik krijg op zoveel kritiek. Ik mag niet klagen dat ik een zware job heb of dat het vermoeiend is, want daar krijg ik dan bijvoorbeeld heel veel commentaar op”, aldus Jamie-Lee. “Ik krijg vaak te horen: ‘Je hebt hier zelf voor gekozen’, maar dat vind ik dus vreselijk. Ik was jong en behoorlijk naïef. Ik had nog geen ervaring. Dus stel ik hen meestal de vraag: ‘Hoe was jij op je 15de?’ Op dat moment besef je niet dat je leven zo drastisch gaat veranderen.”

‘Stop dan met je leven te delen’ is een vaak terugkerend antwoord daarop. “Maar uiteindelijk doet iedereen dat. Net zoals velen, deel ik wanneer ik op restaurant ga of wanneer ik op vakantie ga. Ik doe dit gewoon voor een groter bereik”, klinkt het verontwaardigd. “Aan de andere kant verwachten mensen ook dat ik alles deel. Ze willen weten wat ik aan het doen ben en met wie ik dat aan het doen ben.” Daar een goed evenwicht in vinden, blijft moeilijk. Ook de kritiek relativeren lukt de ene dag al wat beter dan de andere.

Andere boeg

Of ze uiteindelijk ook zal stoppen als influencer, daar is Jamie-Lee nog niet aan uit. Toch beseft ze maar al te goed dat haar carrière niet altijd zekerheid biedt. “Maar ik ben daar niet bang voor", besluit ze. “Ik weet dat ik altijd iets anders kan gaan doen. Ik zou bijvoorbeeld willen studeren. De richtingen criminologie of psychologie hebben me altijd al aangesproken”, vertelt de actrice. Ook voor horeca heeft ze een grote voorliefde. “Dat doe ik ook al tijdens een kalmere periode, thuiszitten niksen is niets voor mij”, aldus Jamie-Lee.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws