James Cooke heeft heuglijk nieuws dat hij met de wereld wil delen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

James Cooke heeft heuglijk nieuws dat hij met de wereld wil delen

James Cooke heeft heuglijk nieuws dat hij met de wereld wil delen

Dat er een tweede liveshow van ‘James De Musical’ komt, was al een tijdje bekend. Maar ook de affiche krijgt stilaan meer vorm. Presentator James Cooke mag nog een grote naam bekendmaken.

Aangezien de eerste editie zo’n overweldigend succes was, keert James Cooke in april twee avonden terug naar de Antwerpse Lotto Arena voor de tweede liveversie van z’n tv-programma ‘James De Musical’. Gert Verhulst, Karen Damen en Niels Destadsbader werden al als gasten bekendgemaakt. Maar recent mocht James ook niemand minder dan Metejoor aan dat lijstje toevoegen. Dat verklapte de presentator in ‘De Tafel van Gert’.

De populaire zanger komt pas in het aankomende derde seizoen van ‘James De Musical’ aan bod, maar Metejoor zegde toch al toe om een verschijning te maken in de Lotto Arena. “Hij heeft minstens één keer moeten bellen", lacht hij. “En dan heeft hij een keer ‘schatteke’ gezegd en dacht ik: ik doe het. Ik was vereerd.”

Douchescène

Nadat hij afgelopen weekend twee keer het Sportpaleis vulde, moet Metejoor binnenkort dus verhuizen naar de kleinere zaal, de Lotto Arena. “Ik vind het plezant om ook in ‘kleinere' zalen te spelen", klinkt het nog al lachend. James hoopt in ieder geval om een douchescène uit de aflevering van Metejoor, waarmee de presentator dus al een tipje van de sluier oplicht, ook in de Lotto Arena te brengen. “Hoe lang is dat nog?” vraagt Metejoor zich af. “Dan kan ik nog een beetje gaan trainen. Maar oké, het is goed.” James' volgers zijn alvast laaiend enthousiast!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws