James Cooke heeft geen goed nieuws te melden over zijn gezondheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

James Cooke heeft geen goed nieuws te melden over zijn gezondheid

James Cooke heeft geen goed nieuws te melden over zijn gezondheid

James Cooke is volop bezig met de opnames van het derde seizoen van 'James De Musical'. Maar helaas heeft de 39-jarige tv-maker nu minder fijn nieuws te melden op zijn Instagramverhaal.

Het derde seizoen van 'James De Musical' komt er weldra aan. Deze keer krijgen Metejoor, Tom Waes, Regi, Maaike Cafmeyer, Marc Coucke en de cast van ‘F.C. De Kampioenen’ een musical voorgeschoteld over hun leven. Maar niet alleen het programma is een schot in de roos.

Ook de Lotto Arena-shows ‘James De Musical - Live on Stage’ zijn een enorm succes. Inmiddels kondigde James ook al twee liveshows aan. Die zullen plaatsvinden op vrijdag 19 en zaterdag 20 april 2024. Wie daar al zeker in te zien zullen zijn, zijn Niels Destadsbader, Gert Verhulst, Karen Damen en Metejoor.

Ziek

Maar helaas kan James Cooke enkele dagen niet aan het werk. De presentator is namelijk ziek. "Ziekskes thuis", schrijft hij op zijn Instagramverhaal. Gelukkig vertoeft hij wel in het goede gezelschap van zijn twee trouwe viervoeters, Baziel en Tommy.

James Cooke heeft geen goed nieuws te melden over zijn gezondheid
Instagram Stories (@jamescooke1984)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws