Jacotte Brokken onder vuur na uitspraak over Metejoor: "Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jacotte Brokken onder vuur na uitspraak over Metejoor: "Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden"

Jacotte Brokken onder vuur na uitspraak over Metejoor: "Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden"

Jacotte Brokken heeft zich vorige week bij MNM nogal fel uitgelaten over een liedje van Metejoor. Nu wil de weervrouw van de VRT graag haar excuses aanbieden aan de zanger.

Jacotte Brokken was vorige week te gast bij de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen'. In die podcast werd haar ook gevraagd naar haar mening over 'Laat Ons Een Bloem' van Metejoor. "Oh, fuck off. Nee!", reageerde ze zonder aarzelen.

"Metejoor is een sympathieke gast, maar die cover …. Ik zet dat altijd af", gaf ze eerder toe. Maar die uitspraak zorgde meteen voor heel wat ophef. Dus besloten Kawtar Ehlalouch en Robin Keyaert van MNM om naar Metejoor te bellen om te horen wat hij daarvan vond.

Excuses

"Ik dacht oprecht: 'Amai, iemand die eerlijk is'. Dat kom je zelden tegen", aldus Metejoor. Toch wilde Jacotte Brokken graag haar excuses aanbieden. "Metejoor, ik wil echt oprecht mijn excuses aanbieden. Mijn mening gaat spijtig genoeg niet veranderen. Maar de manier waarop ik het gezegd heb, daar heb ik echt oprecht spijt van", aldus de VRT-weervrouw. En dat kon de zanger wel appreciëren. "Het is heel lief dat je dat nu zo zegt. Ik vind het echt oprecht tof dat je zo eerlijk was. Ook al heb je het F-woord gebruikt. De excuses zijn aanvaard", aldus de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws