Jaak Van Assche haalt fors uit naar de makers van 'Familie' Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jaak Van Assche haalt fors uit naar de makers van 'Familie'

Jaak Van Assche haalt fors uit naar de makers van 'Familie'

Jaak Van Assche (83) heeft zich als acteur al vaak bewezen, denk maar aan ‘De collega’s’, ‘Het pleintje’ en ‘F.C. De Kampioenen. In 'Familie' speelt hij zijn rol van Alfons ook fantastisch. Maar toch was hij de afgelopen weken minder op het scherm te zien.

"Soms ben ik daar een beetje gefrustreerd in", aldus Jaak in Showbits van Het Laatste Nieuws. "In de zin van: als ik het verhaal volg op het scherm, dan denk ik ook: verdorie, waarom ben ik daar niet bij betrokken?"

"Die familie is wel groot, eigenlijk. Dus de fait divers zijn ook talrijk binnen de familie van Benny, zeg maar. Dus die vraag stel ik me ook."

"Maar ik begrijp ook wel dat dat voor de schrijvers geen gemakkelijke opgave is om daar nog van alle dingen bij te gaan zoeken. En dat er sommige dingen vergeten worden, lijkt me heel logisch. Dus ik neem zeker en vast niemand iets kwalijk. Maar ja, frustratie over een acteur is er altijd natuurlijk."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws