Is Jens Dendoncker niet langer single? Presentator laat plots in zijn kaarten kijken Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Is Jens Dendoncker niet langer single? Presentator laat plots in zijn kaarten kijken

Is Jens Dendoncker niet langer single? Presentator laat plots in zijn kaarten kijken

Een jaar geleden zag Jens Dendoncker zijn relatie met Lauren Versnick stranden. Sindsdien gaat de ‘The Masked Singer’-presentator als vrijgezel door het leven. Of heeft hij intussen wel een nieuwe vriendin ontmoet?

Na zijn breuk met Lauren Versnick vorig jaar zag Jens Dendoncker in dat relaties misschien toch niets voor hem zijn. “De liefde op zich vond ik goed genoeg, maar ik vond mezelf nooit goed genoeg voor de ander”, zegt de stand-upcomedian daarover in Het Laatste Nieuws. Door zijn stemmingswisselingen en “onvoorspelbare en heftige” paniekaanvallen en epilepsie ziet hij zichzelf niet als de allerbeste partner.

“Het ene moment bestaat een dag voor mij uit 25 uur en blijf ik maar doorgaan, het andere moment lig ik alleen maar in de zetel en hoor je mij niet”, legt Jens uit. Een normaal sociaal leven is volgens hem dan ook onmogelijk. “Vaak kan ik beloftes niet nakomen omdat ik me slecht voel. Ik ben een kwelling geweest voor mijn lieven, en dat besefte ik”, bedenkt het VTM-gezicht zich. “Daardoor voelde ik me minderwaardig, waardoor ik mijn angsten alleen maar vergrootte en ik de boel nog meer saboteerde, natuurlijk.”

Nieuwe liefde?

Daarom wil Jens voorlopig niet in een nieuwe relatie stappen. “Op dit moment ben ik blij dat ik alleen woon. Het zorgt voor gemoedsrust”, bekent hij. “Ik ben tenminste niemand anders aan het meesleuren in al mijn onnozelheid. Dáár moet ik tenminste al niet over piekeren”, besluit de presentator.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws