Is er een baby op komst bij Brecht en Jolien uit 'Blind Getrouwd'? Jolien heeft spannend nieuws te melden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Is er een baby op komst bij Brecht en Jolien uit 'Blind Getrouwd'? Jolien heeft spannend nieuws te melden

Is er een baby op komst bij Brecht en Jolien uit 'Blind Getrouwd'? Jolien heeft spannend nieuws te melden

Jolien en Brecht uit 'Blind Getrouwd' hebben een huis in Zottegem gehuurd. Ze gaan voltijds samenwonen en dus is de vraag of de volgende stap kindjes worden.

Daar antwoordt Jolien helemaal niet nee op. "Het klopt dat ons huis voldoende kamers heeft, maar we gaan eerst kijken of Zottegem ons bevalt. Zowel Brecht als ik kennen het hier niet, maar als we ons hier thuis voelen, zou het een optie kunnen zijn om hier aan kinderen te beginnen", geeft Jolien aan in Het Laatste Nieuws

Brecht had Jolien overigens nog een tweede keer ten huwelijk gevraagd. Dat tweede huwelijksfeest zal nog niet voor meteen zijn. “We willen het wel”, aldus Jolien. “Maar ook daar hebben we momenteel geen concrete plannen voor. Verhuizen is voorlopig meer als voldoende.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws