Is Emma uit 'Blind Getrouwd' niet langer single? Kandidate onthult hoe het in de liefde gaat na breuk met Emile Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Is Emma uit 'Blind Getrouwd' niet langer single? Kandidate onthult hoe het in de liefde gaat na breuk met Emile

Is Emma uit 'Blind Getrouwd' niet langer single? Kandidate onthult hoe het in de liefde gaat na breuk met Emile

In het voorbije seizoen van ‘Blind Getrouwd’ besloten Emma en Emile ondanks hun verschillen toch getrouwd te blijven. Helaas bleek in de reünie-aflevering uiteindelijk dat het koppel niet langer samen was. Maar heeft Emma intussen al opnieuw het liefdesgeluk gevonden?

In TV-Familie blikt Emma Ramirez vooruit op de eindejaarsperiode. “De feestdagen zijn voor mij erg belangrijk”, klinkt het bij de 31-jarige ‘Blind Getrouwd’-kandidate. “Ze draaien voor mij om liefde, samenhorigheid en familie. Op het vlak van cadeautjes ben ik een échte gever. Al krijg ik ze ook graag, hoor”, lacht ze.

Wat er dit jaar op Emma’s verlanglijstje staat? “En een goed lief is zeker welkom. Maar zo iemand krijg je moeilijk ingepakt, hé”, knipoogt ze. De ‘Blind Getrouwd’-kandidate is haar prins op het witte paard enkele maanden na haar breuk met Emile dus nog niet tegengekomen. Maar ook met een goed boek, een leuke koffietas of een bon voor nieuwe koffie- en brunchhotspots is Emma al meer dan tevreden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws