Influencer Jamie-Lee Six nam drastisch besluit en gooide het roer volledig om: "Ik heb genoten van elke minuut" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Influencer Jamie-Lee Six nam drastisch besluit en gooide het roer volledig om: "Ik heb genoten van elke minuut"

Influencer Jamie-Lee Six nam drastisch besluit en gooide het roer volledig om: "Ik heb genoten van elke minuut"

Op de socials was Jamie-Lee Six de afgelopen weken misschien wel een van de opvallendste afwezigen. De 25-jarige influencer en actrice, bekend van ‘D5R’, laste namelijk een broodnodige pauze in van alle sociale media. En dat heeft haar duidelijk deugd gedaan.

“Influencers zijn constant online en aan het werk.” Het is een statement waar iedereen het zijne van denkt, een onderwerp dat heel wat meningen losschudt. De laatste tijd hoor je dan ook meer en meer verhalen van influencers die even een break nemen van sociale media, denk maar aan Ender Scholtens. Maar ook Jamie-Lee Six volgde zijn voorbeeld de afgelopen tijd.

Tijdens de feestdagen nam de influencer namelijk even tijd voor zichzelf en nam ze broodnodig afstand van haar socialemediakanalen. “Ik nam een pauze van sociale media na langer dan tien jaar aanwezig te zijn. Tijd genomen om Kerst/Nieuwjaar te vieren met familie en vrienden en genoten van elke minuut die gepasseerd is”, klinkt Jamie-Lee weer volledig opgeladen bij enkele kiekjes in de straten van Londen. “Anyhow, ik wil jullie ook nog bedanken voor 2023, elk jaar is mooier en elk jaar besef ik opnieuw dat dit allemaal door jullie is, merci!”

Te veel

Nog niet zo lang geleden deelde Jamie-Lee nog een emotionele video waarin ze haar volgers opriep om zich niet meer met haar leven te bemoeien. Een reactie op de harde commentaren die ze wel vaker over zich heen krijgt. “Soms is het gewoon te veel”, moest de influencer toen van het hart.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws