"Indrukwekkend": Bart Peeters (64) bereikt ongelooflijke mijlpaal Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Indrukwekkend": Bart Peeters (64) bereikt ongelooflijke mijlpaal

"Indrukwekkend": Bart Peeters (64) bereikt ongelooflijke mijlpaal

Dat Bart Peeter al een schitterende carrière achter de rug heeft, hoeven we u natuurlijk niet meer uit te leggen. Maar die wordt nu extra in de verf gezet. De 64-jarige zanger kreeg zojuist prachtig nieuws te horen.

Bart Peeters mag op de 16e editie van de MIA’s, de Music Industry Awards, die op 24 januari 2024 uitgereikt worden, een Lifetime Achievement Award in ontvangst nemen. Dat maakte de VRT zojuist bekend. “De songschrijver pur sang viert komend jaar zijn 65ste verjaardag en kan terugblikken op een indrukwekkende carrière - die nog lang niet afgelopen is”, klinkt het in het persbericht.

Voor Bart Peeters begon het allemaal toen hij in 1971 op 11-jarige leeftijd zijn podiumdebuut maakte op het Nationaal Skiffle- en Songfestival in Hove. Daarna brak de zanger door als presentator, terwijl hij tegelijk aan een succesvolle muzikale carrière timmerde. Zo groeide hij al snel uit tot de frontman van The Radios of drummer van The Clement Peerens Explosition. Sinds 2002 palmt Bart als Nederlandstalige singer-songwriter het podium in.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws