Iluna Timmerman moet nog wat kwijt na pakkende aflevering van het met mama Stephanie Planckaert Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Iluna Timmerman moet nog wat kwijt na pakkende aflevering van het met mama Stephanie Planckaert

Iluna Timmerman moet nog wat kwijt na pakkende aflevering van het met mama Stephanie Planckaert

Op maandag 13 november was Stephanie Planckaert te gast in 'Het Huis'. Daarin had ze het onder meer over haar tienerzwangerschap. Dochter Iluna Timmerman wil nu ook nog iets kwijt aan haar mama na het zien van de aflevering.

Stephanie Planckaert vertelde onder meer over het moment dat ze mémé Clara moest vertellen dat ze op haar zestiende in verwachting was van Iluna. “Ik heb nooit schrik gehad van haar, maar wist dat dat haar diep zou raken en teleurstellen. Ik heb jarenlang met een schuldgevoel rondgelopen, omdat ik vond dat ik de familie ten schande had gebracht”, zei ze.

In de kinderkamer blikte Stephanie terug op haar tienerzwangerschap. “Na de bevalling was ik doodsbang. Ik wou mijn kindje bij me hebben, maar ze was ziek en moest nog aansterken, dus dat kon niet”, vertelde ze met een krop in de keel. Iluna had na haar geboorte een infectie opgelopen en ook Stephanie werd ziek. “Ik had continu een enorm schuldgevoel. Ik dacht dat ik haar ziek had gemaakt, omdat ik te vroeg bevallen was. Er ging zoveel door mijn gedachten. Ik was zestien jaar, dus ik kon niet relativeren.”

Reactie Iluna

Inmiddels heeft Iluna ook met een prachtige boodschap gereageerd op de aflevering van 'Het Huis'. "Ik hou zo zo zo zoveel van je mama", schrijft ze op haar Instagramverhaal bij een foto van haar mama in 'Het Huis'.

Iluna Timmerman moet nog wat kwijt na pakkende aflevering van het met mama Stephanie Planckaert
Instagram Stories (@iluna_timmerman)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws