"Ik heb een domme fout gemaakt": Kürt Rogiers doet somber verhaal over zijn huwelijk Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Ik heb een domme fout gemaakt": Kürt Rogiers doet somber verhaal over zijn huwelijk

"Ik heb een domme fout gemaakt": Kürt Rogiers doet somber verhaal over zijn huwelijk

Kürt Rogiers (52) en zijn echtgenote Els zijn intussen al meer dan 32 jaar bij elkaar. Al liep dat niet altijd van een leien dakje. In de talkshow ‘Saartje’ op Pickx+ vertelt de ‘Familie’-acteur openhartig over het hobbelige parcours dat de twee al hebben afgelegd.

Kürt Rogiers leerde zijn vrouw kennen op de jeugdbeweging, toen hij 16 en zij 15 was. “Vlaamser kan het niet. En de vonken schoten meteen alle kanten uit”, vertelt de acteur in ‘Saartje’. Maar helaas kwam het niet veel later al tot een breuk tussen de tortelduifjes.

“Ik ben naar het conservatorium gegaan. Ik belandde in die ‘grootse’ wereld, begon met acteren in Wittekerke, en dat is toen tussen mijn oren gaan zitten. En ja, mannen maken nu eenmaal domme fouten”, legt het 'Familie'-gezicht uit. “Het is toen vier of vijf jaar uit geweest.” Gelukkig wakkerde de vlam tussen Kürt en Els niet veel later weer aan.

Kantelpunt

Het auto-ongeluk van de ‘Familie’-acteur betekende een kantelpunt in zijn leven. “Ik gleed met mijn auto uit over een oliespoor en begon volledig te tollen. Ik zag mijn leven voorbij flitsen en daar zat verdacht veel Els in”, herinnert hij zich. Meteen na het ongeluk nam Kürt opnieuw contact op met zijn grote liefde. Els was de eerste die hij belde, ook al waren ze toen niet meer bij elkaar. “En sindsdien zijn we niet meer uit elkaar geweest”, sluit hij zijn verhaal af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws