Iedereen moet hetzelfde kwijt over gloednieuwe kerstsingle van 'De Verhulstjes' Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Iedereen moet hetzelfde kwijt over gloednieuwe kerstsingle van 'De Verhulstjes'

Iedereen moet hetzelfde kwijt over gloednieuwe kerstsingle van 'De Verhulstjes'

'De Verhulstjes' pakken dit jaar niet uit met een mooie kerstkaart, maar wel met een eigen kerstsingle ‘Wil Jij Mijn Kerstcadeautje Zijn?’. En daarop zijn niet alleen Gert en Marie Verhulst te horen, maar ook Viktor en Ellen Callebout zingen een stukje mee. En die kerstsingle wordt duidelijk gesmaakt door de fans.

'De Verhulstjes' verrasten iedereen donderdagochtend met een eigen kerstsingle ‘Wil Jij Mijn kerstcadeautje Zijn?’. En blijkbaar was het Ellen haar initiatief om zo'n kerstliedje te maken. “Kerst is mijn favoriete tijd van het jaar”, vertelt Ellen bij HLN.be.

“Onze boom staat al twee weken en mijn cadeaulijstje is al een paar maanden af. Met de familie hebben we de voorbije jaren een kerstkaart gemaakt, maar deze keer keer dacht ik: ‘Waarom geen single?’ We hebben tenslotte twee zangers in huis.” En zo geschiedde.

Op sociale media wordt er alvast erg enthousiast gereageerd op de vrolijke kerstsong. “En de MIA gaat naar … Love it”, schrijft goede vriend James Cooke. “Geweldig”, “Hét kerstnummer van het jaar” en “De hit waarvan we niet wisten dat we ‘m nodig hadden”, klinkt het onder meer in de reacties. Al is niet iedereen overtuigd van Ellens en Viktors zangtalent. “Sommigen hebben nog wat zangles nodig” en “Een zangcarrière voor Vik en Ellen gaat er niet inzitten vrees ik”, aldus de fans. De volledige song is te bekijken via deze link.

https://www.goplay.be/video/de-verhulstjes-kerstclip/de-verhulstjes-kerstclip/de-verhulstjes-kerstsingle#autoplay

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws