Ian Thomas mag eindelijk heuglijk nieuws delen: "Heb me nog nooit zo goed gevoeld" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ian Thomas mag eindelijk heuglijk nieuws delen: "Heb me nog nooit zo goed gevoeld"

Ian Thomas mag eindelijk heuglijk nieuws delen: "Heb me nog nooit zo goed gevoeld"

Ian Thomas (26) werd lange tijd gezien als de Vlaamse Justin Bieber, inclusief slank en afgetraind lichaam. Maar tijdens de coronacrisis raakte hij het spoor bijster. Toen de zanger zijn veganistische levensstijl achterwege liet en niet meer op z’n voeding lette, kwamen er een heel pak kilo’s bij. Maar daar deelt Ian nu schitterend nieuws over.

104 kilo gaf Ian Thomas’ weegschaal nog niet zo lang geleden aan. Reden genoeg om het roer volledig om te gooien, dacht de zanger. Om zijn gewicht onder controle te houden, gaat Ian regelmatig langs in de SkinnyLove-winkel in Kontich. “Daar moet ik dan op de weegschaal gaan staan”, legt hij uit in TV-Familie. “Die 'leest' mijn verschillende waarden, en afhankelijk daarvan kan zaakvoerder Alain Indria bepaalde dingen bijsturen.”

De allereerste keer was behoorlijk confronterend, herinnert Ian zich. “Ik woog dus 104 kilo en de weegschaal gaf aan dat 33 procent van mijn lijf uit vet bestond én dat mijn lichamelijke leeftijd 45 was. Wat een schok...”, vertelt de zanger. Gelukkig is hij dankzij de SkinnyLove-producten weer helemaal zijn slanke en energieke zelve. Én mag de zanger vol trots aankondigen dat hij weer op z’n ideale gewicht zit: 77 kilo.

Ian straalt in z’n vel: “Sinds ik dankzij de biologische producten van SkinnyLove zoveel kilo's kwijt ben, voel ik me fysiek en mentaal beter dan ooit.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws