Hugo Sigal ondergaat cosmetische ingreep en pronkt met het resultaat van z’n metamorfose: "Zeer mooi gedaan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hugo Sigal ondergaat cosmetische ingreep en pronkt met het resultaat van z’n metamorfose: "Zeer mooi gedaan"

Hugo Sigal ondergaat cosmetische ingreep en pronkt met het resultaat van z’n metamorfose: "Zeer mooi gedaan"

Hugo Sigal besloot zichzelf voor zijn verjaardag te trakteren op een cosmetische ingreep. “Ik heb mezelf een nieuwe glimlach cadeau gedaan”, laat de zanger en acteur weten op Instagram. Daar laat hij meteen het resultaat van zien.

Hugo Sigal is vorige week, op 10 november, 76 geworden. En speciaal voor zijn verjaardag, ging de zanger aankloppen bij Esthetic Airlines om zijn gebit onder handen te nemen. Hugo had namelijk last van bruxisme, wat we in de volksmond beter kennen als knarsetanden. “Mijn tanden waren versleten, hier en daar braken er zelfs stukken af”, horen we hem vertellen in een video op zijn Instagramprofiel.

Daarom heeft Hugo besloten om kronen te laten plaatsen. “En zie mij hier nu zitten, met een smile van hier tot ginder”, klinkt het duidelijk tevreden. “Fantastisch, Ik ben er heel blij mee. Ik zou het iedereen aanraden!” “Zeer mooi gedaan”, “Groot gelijk, je straalt” en “Wat een mooi gebit”, willen zijn volgers ook kwijt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws