Hugo Sigal komt met prachtig nieuws 1 jaar na overlijden van Nicole: "Wat zou ze blij zijn voor jou!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hugo Sigal komt met prachtig nieuws 1 jaar na overlijden van Nicole: "Wat zou ze blij zijn voor jou!"

Hugo Sigal komt met prachtig nieuws 1 jaar na overlijden van Nicole: "Wat zou ze blij zijn voor jou!"

Een jaar is het al geleden dat Hugo Sigal afscheid moest nemen van zijn grote liefde Nicole Josy. Maar de zanger en acteur is niet bij de pakken blijven zitten. Op sociale media maakt hij nu groot nieuws bekend.

Op 4 november 2022 verloor Hugo Sigal zijn Colleke, die al een tijdje aan alzheimer leed, na een fatale val van de trap. Dat het gemis hem na een jaar nog steeds even zwaar valt, steekt de zanger niet onder stoelen of banken. “Het blijft moeilijk te bevatten, hard om te aanvaarden. Eén jaar zonder jou al”, schreef hij vorige week nog op Instagram. “Maar ik hou je voor altijd heel dichtbij, lieve mama!”

In ‘Het Huis’ getuigde Hugo twee weken geleden nog over het immense verdriet dat hij voelt. Daarover zingt hij ook in zijn nieuwe nummer ‘De dozen staan klaar’, een lied dat niemand koud lied. Niet alleen behaalde het meteen de nummer 1 op iTunes, deze week kwam het ook in de Vlaamse Ultratop 30 binnen op de 14e plaats. “Wat bijzonder dat zo’n klein liedje zoveel mensen weet te raken. Bedankt voor jullie liefde”, schrijft de zanger nu vol trots op Instagram.

"Je verdient het"

Hugo’s geluk kan duidelijk niet op, maar volgens zijn fans is zijn plekje in de Ultratop niet meer dan terecht en “dubbel en dik verdiend”. “Je doet het goed, Hugo”, “Zo’n mooi en pakkend lied”, “Ontroerend mooi”, “Ik hield het niet droog” en “Van mij mag ie zelfs op nummer 1 staan”, lezen we in de reacties. “Respect, wat zou Nicole trots op je zijn”, moeten zijn volgers besluiten.

De zanger is bovendien vastberaden om zijn solocarrière verder uit te bouwen. Zo liet hij eerder al weten dat er een nieuw album op komst is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws