Hugo Sigal compleet "overweldigd" nadat hij prachtig nieuws verneemt: "Believe in the beauty of your dreams" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hugo Sigal compleet "overweldigd" nadat hij prachtig nieuws verneemt: "Believe in the beauty of your dreams"

Hugo Sigal compleet "overweldigd" nadat hij prachtig nieuws verneemt: "Believe in the beauty of your dreams"

Maandagavond beet Hugo Sigal de spits af in het negende seizoen van ‘Het Huis’. Daarin bracht de zanger voor het eerst zijn nieuwe aangrijpende song ‘De dozen staan klaar’, over het gemis van zijn Colleke. Dat heeft duidelijk niet veel mensen koud gelaten.

Vorig jaar rond deze tijd verloor Hugo Sigal zijn grote liefde Nicole Josy, die aan alzheimer leed, na een fatale val van de trap. Na een jaar kan de zanger en acteur nog steeds niet “aanvaarden dat Nicole weg is”. “Maar ik moet. Ik ben mijn alles kwijt. Als je 51 jaar zo intens hebt samengeleefd…”, zei hij in ‘Het Huis’. Dat gemis probeerde Hugo in een nummer te gieten, en dat is hem aardig gelukt ook.

Meteen na de uitzending bracht de zanger zijn nieuwe single ‘De dozen staan klaar’ uit, waarin hij zingt over de moeilijke periode na het overlijden van zijn vrouw. En dat heeft ook het publiek duidelijk ontroerd, want het lied staat al meteen op nummer 1 op iTunes. “Ik ben zo overweldigd door de vele reacties, mailtjes en berichten die ik heb gekregen na de uitzending van ‘Het Huis’”, schrijft Hugo dankbaar op Instagram.

Ontroering in elke letter

“Het doet me intens goed dat zoveel mensen steun vonden in de afleveringen en in ‘De dozen staan klaar’. Believe in the beauty of your dreams, dat was en blijft ons motto”, besluit de zanger. Ook ‘Het Huis’-presentator Eric Goens is onder de indruk. “Toen ik het nummer voor het eerst te horen kreeg, hoorde ik de ontroering in elke letter en in elke noot. Ik heb zelden iemand zó mooi en authentiek horen zingen over afscheid nemen”, klinkt het in Het Laatste Nieuws. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Hugo bij zijn fans een gevoelige snaar kon raken.

‘De dozen staan klaar’ is bovendien het het eerste voorproefje van Hugo’s nieuwe album, dat dit jaar nog uitkomt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws