Hugo Sigal (76) neemt drastische beslissing: "Ik ben er te oud voor geworden" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hugo Sigal (76) neemt drastische beslissing: "Ik ben er te oud voor geworden"

Hugo Sigal (76) neemt drastische beslissing: "Ik ben er te oud voor geworden"

Hugo Sigal pikt de draad weer op, een jaar na het overlijden van zijn Nicole Josy. Nieuwe muziek, met ‘Red Star Line’ en ‘Winterrevue’ steeds vaker weer op de planken… De zanger en acteur komt steeds vaker weer in de spotlights. Met als gevolg dat hij een heleboel warme reacties in ontvangst mag nemen. Maar ook de minder positieve commentaren blijven helaas niet uit.

“Is hij daar nu weer met zijn verhaal?”, klinkt het wel vaker op sociale media. Daar maakt Hugo Sigal nu dan ook korte metten mee. “Ik lees het gewoon niet”, reageert hij in HLN Showbits. De zanger laat zijn profielen op Facebook en Instagram door iemand anders beheren.

“Hans Lambrechts, die mijn socials beheert, zegt dat je ze in deze tijd nodig hebt als artiest. Ik besef dat ook, maar ik heb geen zin om dingen te lezen van mensen die gefrustreerd zijn of hun zegje willen doen omdat ze anoniem zijn”, besluit Hugo. “Ik ben geen 76 jaar geworden om zulke bullshit te moeten lezen. Het probleem ligt bij die mensen zelf, want zij kunnen niet verdragen dat een ander gelukkig is of zijn verhaal deelt. Veel plezier met het negativisme dat jullie uitstralen, maar bij ons zal het altijd positief blijven. Zo zaten Nicole en ik in elkaar”, aldus de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws