Hoe romantisch! Zo vroeg boer Kim uit 'Boer zkt Vrouw' zijn grote liefde Emi ten huwelijk Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hoe romantisch! Zo vroeg boer Kim uit 'Boer zkt Vrouw' zijn grote liefde Emi ten huwelijk

Hoe romantisch! Zo vroeg boer Kim uit 'Boer zkt Vrouw' zijn grote liefde Emi ten huwelijk

Boer Kim, die twee jaar geleden zijn hart verloor aan Emi in ‘Boer zkt Vrouw’, leeft op een roze wolk. Begin augustus ging de aardappelboer op één knie voor zijn grote liefde. En dat aanzoek ging er wel erg romantisch aan toe.

6 miljoen kilo aardappelen moet deze maand geoogst worden bij Kim, maar tussen het harde labeur door kon de boer toch tijd maken voor een streepje romantiek. Vorige maand kon hij zijn Emi namelijk verrassen met een prachtig aanzoek. “Ik wilde onze romantische date uit 'Boer Zkt Vrouw' volledig nadoen voor het aanzoek”, vertelt Kim in Dag Allemaal. “Op één dag heb ik het plan uitgevoerd.”

“Ik ben 's middags een ring gaan kopen en toen Emi ’s avonds met vriendinnen ging eten, heb ik de loods omgetoverd tot het decor van toen. Elk detail heb ik gekopieerd: dezelfde tafel, kandelaar, lampen…”, legt de aardappelboer uit. En Emi had niets in de gaten. “Tot Kim stuurde: ‘Je moet nu naar huis komen’”, pikt zijn verloofde in. “We waren die dag twee jaar samen, dus ik dacht dat hij nog ’n glas wou drinken voor ons jubileum. Maar Kim vraagt nooit of ik naar huis wil komen als ik uitga, dus ik kreeg meteen stress.”

Traantjes

“Ik ben snel in de auto gesprongen. Eens thuis moest ik me van Kim omkleden, hij had 't jurkje klaargelegd dat ik op onze date twee jaar ervoor aanhad. Toen blinddoekte hij me en nam hij me mee naar de loods”, vertelt ze verder. Toen Emi de exacte setting terugzag, werd ze meteen overmand door emoties. “Ik was overdonderd en begon lichtjes te huilen. Maar toen hij op één knie ging, besefte ik pas wat er gebeurde. Al snikkend heb ik van 'ja' geknikt”, herinnert ze zich. Kim heeft duidelijk punten gescoord met dit romantische gebaar!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws