Hoe gaat het nog met Bartel Van Riet? Populair tv-gezicht komt met verrassend nieuws naar buiten Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hoe gaat het nog met Bartel Van Riet? Populair tv-gezicht komt met verrassend nieuws naar buiten

Hoe gaat het nog met Bartel Van Riet? Populair tv-gezicht komt met verrassend nieuws naar buiten

Ooit was hij een vaste waarde op de Vlaamse tv, met programma’s als ‘Expeditie Robinson’ of ‘Groenland’, maar intussen is het al meer dan drie jaar geleden dat we Bartel Van Riet (41) nog op het kleine scherm zagen. Tot de tuingoeroe plots opdook om raad te geven in ‘Huis Gemaakt’ op VTM. Maar hoe gaat het nog met de presentator? En waar houdt hij zich tegenwoordig mee bezig?

“Denk vooral niet dat ik werkloos ben”, reageert Bartel Van Riet in Het Nieuwsblad. De populaire mediafiguur verdient tegenwoordig zijn brood als landschapsarchitect voor een architectenbureau in Lier. Niet voltijds, maar hij heeft zijn handen er in ieder geval mee vol! “De praktijk wijst uit dat ik er langer mee bezig ben dan de afgesproken drievijfderegeling”, klinkt het bij de presentator. Bovendien is hij samen met z’n vrouw Dorien volop bezig met de verbouwingen van een oude boerderij in Grobbendonk.

“Ook daar is werk genoeg”, vertelt Bartel. Het lijkt er dus niet op dat hij snel weer tijd zal kunnen maken voor zijn tv-carrière. Integendeel, die is naar eigen zeggen op natuurlijke wijze uitgebrand. “De voorbije jaren werd ik papa van twee dochters, Lou (4) en Jeanne (3), en dan komt je leven in een andere fase terecht. Ik herschikte mijn prioriteiten”, zegt hij daarover.

Nieuw avontuur

Zijn laatste verschijning op de buis dateert van 2020, als presentator van ‘Expeditie Robinson NL vs BE’. Er liggen voorlopig ook geen nieuwe plannen in het laatje. Al zou hij een nieuwe opdracht in de juiste situatie wel nog overwegen. “Ik zeg geen nee tegen een nieuw tv-avontuur. Ik bekijk elk leuk idee”, besluit Bartel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws