"Hij geeft me rust": Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' opnieuw in het huwelijksbootje gestapt Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Hij geeft me rust": Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' opnieuw in het huwelijksbootje gestapt

"Hij geeft me rust": Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' opnieuw in het huwelijksbootje gestapt

Haar huwelijk met Sonny in het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ liep helaas op de klippen, maar het leven lachte Laura Lieckens al snel weer toe. Twee jaar geleden vond ze de liefde bij Yorben, de papa van haar zoontje Eben en sinds zaterdag officieel haar echtgenoot.

Twee jaar geleden viel Laura Lieckens als een blok voor Yorben, die ze leerde kennen als elektricien voor de verbouwingen aan haar woning. De ‘Blind Getrouwd’-kandidate werd niet alleen plusmama van Yorbens dochtertje Enthe, de tortelduifjes mochten in augustus 2022 zelf een zoontje, Eben, verwelkomen. En zaterdag konden ze de liefde eindelijk - ze moesten er even op wachten omdat de scheiding met Sonny na drie jaar nog niet afgehandeld was - bezegelen met een huwelijk.

“Mijn zekerheid. Hij geeft me de rust, dat mijn chaotische ik nodig heeft”, glundert Laura op Instagram. “De man van mijn leven die mij de twee mooiste cadeautjes gaf.” De 'Blind Getrouwd'-kandidate straalde in een adembenemende fishtail jurk met kant en met een prachtige trouwring ontworpen door goudsmid Jolien Mees om haar vinger. Op de deuntjes van 'Liefde voor altijd' van Emma Heesters hielden Laura en Yorben hun eerste dans als getrouwd koppel. En natuurlijk konden heel wat voormalige ‘Blind Getrouwd’-deelnemers niet op het huwelijksfeest ontbreken.

"Maakte het extra romantisch"

“Dat de trouwceremonie plaatsvond op de grond waar ze bouwden, maakt het extra romantisch”, vertelt Nuria Gilizintinova in Het Laatste Nieuws. “Daar hebben ze de fundamenten van hun huwelijk gelegd. Stijn en ik wensen hen het mooiste wat hun huwelijk kan brengen, maar vooral een goede gezondheid en veel liefde. Ik had wel pijnlijke voeten van het dansen”, lacht Nuria. Ook Brecht De Geyter had er de tijd van zijn leven. “Als kind hebben Yorben en ik nog samen gevoetbald. De tent was mooi gedecoreerd met bloemen en dankzij de dresscode natural colours vormde alles een mooi geheel. Er werden heel wat Duveltjes gedronken, Laura's favoriete drank”, knipoogt hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws