Het valt Véronique De Kock erg zwaar: "Mij zou dat nooit overkomen. Dácht ik" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Het valt Véronique De Kock erg zwaar: "Mij zou dat nooit overkomen. Dácht ik"

Het valt Véronique De Kock erg zwaar: "Mij zou dat nooit overkomen. Dácht ik"

Vanavond worden we getrakteerd op een nieuwe aflevering van ‘De Verraders’. Onder anderen Véronique De Kock is momenteel te zien in het populaire VTM-programma. In een interview met Dag Allemaal blikt de voormalige Miss België terug op haar ervaring, die compleet anders is gelopen dan verwacht.

‘De Verraders’ mag dan wel niet de comeback van Véronique De Kock op het kleine scherm zijn, voor het populaire VTM-programma maakte ze maar al te graag een uitzondering. “Maar ik heb toch even moeten nadenken voor ik toezegde”, geeft de voormalige miss, die het spel als bondgenoot speelt, toe in Dag Allemaal. “Het is een spel dat héél persoonlijk gespeeld wordt en ik was erop voorbereid dat sommigen er meteen zouden invliegen om pacten te sluiten en afspraken te maken”, klinkt het.

Maar Véronique niet. “Ik ben erin gestapt met het voornemen om mezelf te blijven en me niet te laten meesleuren in heftige emoties. Dat is me tot op zekere hoogte gelukt, denk ik”, besluit ze. Dat kan blijkbaar niet over iedereen gezegd worden. Zo was de bondgenote vooral verrast dat het spel meteen zo hard werd gespeeld. “Ik ben er enorm van geschrokken hoe mensen soms begonnen te roepen of te wenen (aan de ronde tafel, red.). Precies of hun leven hing ervan af”, herinnert ze zich.

Vloeiende tranen

“Ik dacht dat het rustig zou beginnen, maar er werd heel snel geroepen en gehuild. En er zijn nog maar drie afleveringen uitgezonden, hé. Het wordt nog een pak heftiger, geloof me”, licht Véronique een tipje van de sluier op. “Ik wist echt niet dat sommige mensen zó fanatiek kunnen zijn en was enorm verrast van al die tranen die vloeiden. Mij zou dat niet overkomen. Dácht ik”, aldus de ex-miss. “Ik mag niet te veel verklappen, maar het wordt mij op een bepaald moment toch ook een beetje te veel. Je zal wel zien.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws