Het lukt Carry Goossens niet meer na ziekenhuisopname: "Daar heb ik het het moeilijkst mee" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Het lukt Carry Goossens niet meer na ziekenhuisopname: "Daar heb ik het het moeilijkst mee"

Het lukt Carry Goossens niet meer na ziekenhuisopname: "Daar heb ik het het moeilijkst mee"

Het even schrikken enkele weken geleden toen Cary Goossens (70) tijdens de opnames van ‘James De Musical’ in het ziekenhuis belandde. Intussen gaat het gelukkig al een pak beter met de acteur, al is hij nog niet meteen volledig hersteld.

Onlangs liep het volledig fout voor Carry Goossens tijdens de opnames van 'James de Musical’. De acteur liep een zware blessure op: hij scheurde zijn kuitspier, verloor het bewustzijn en werd met de ambulance weggebracht. “Alsof ze met een mes in je kuit steken”, herinnert de acteur zich de pijn in Primo. Gelukkig is hij intussen alweer beter te been, met een kruk weliswaar.

“Natuurlijk moet ik ook wat rusten en mijn been sparen”, vervolgt Carry. “Als je zeventig bent, verloopt het herstel toch wat trager”, beseft hij. Daarom zal het toch nog even duren voor hij weer volledig de oude is. Autorijden zal er bijvoorbeeld nog niet meteen inzitten. “Neen, dat lukt nog niet”, klinkt het teleurgesteld. “Ik kan de koppeling niet induwen. Dus nu, bij de repetities, komt mijn tegenspeler Frans Maas me ophalen.”

Gepamperd

En laat de ‘FC De Kampioenen’-acteur het nu net bijzonder lastig hebben met afhankelijk zijn van anderen. “Daar heb ik het inderdaad altijd moeilijk mee gehad”, geeft hij toe. “Waarschijnlijk omdat ik enig kind ben en omdat ik vaak mijn plan heb moeten trekken. Ik word niet graag gepamperd. Maar soms kan het niet anders. Zoals nu dus”, zucht Carry.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws