Het loopt mis met gezondheid van Erik Van Looy (61): presentator moet dringend ingrijpen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Het loopt mis met gezondheid van Erik Van Looy (61): presentator moet dringend ingrijpen

Het loopt mis met gezondheid van Erik Van Looy (61): presentator moet dringend ingrijpen

Eindelijk is het zover. Na bijna twee maanden dag in dag uit quizzen, zijn de finaleweken van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ aangebroken. Maar deze intensieve opnameperiode begint bij Erik Van Looy (61) duidelijk zijn tol te eisen. Komen de opnames in het gedrang?

In de podcast ‘HLN Mediawatchers’ bekende Erik Van Looy al hoe zwaar de opnames van ‘De Slimste Mens’ wel niet zijn. “Zo’n dag begint om 8 uur ’s morgens en loopt gewoon door tot een heel eind na middernacht”, vertelde de presentator. “Het is tijdens de opnames ook lachen van de eerste tot de laatste minuut. Dat is onwaarschijnlijk vermoeiend. De dag na de opnames ben ik een wrak”, biechtte hij eerlijk op.

Dat het de quizmaster steeds zwaarder begint te vallen, is ook de kijkers niet ontgaan. Hen viel gisteren bijvoorbeeld vooral op dat Erik - naarmate de aflevering vorderde - steeds meer last kreeg van stemproblemen. Maar Play4 stelt de kijkers meteen gerust. “Net zoals heel wat andere Vlamingen, had Erik een verkoudheid opgepikt”, laat de zender weten aan Het Laatste Nieuws. “Hoewel het niets was om zich zorgen over te maken, had het wel invloed op zijn stembanden. Hierdoor klonk het erger dan het uiteindelijk was.”

Behandeling

De opnames van de quiz kwamen gelukkig op geen enkel moment in het gedrang. “Erik heeft als behandeling veel gerust, z’n stem zoveel mogelijk gespaard en... even de cola (de presentator is naar eigen zeggen verslaafd aan cola, red.) opzij gezet, om veel thee te drinken”, vervolgt Play4. “In de aflevering van dinsdag zal dat nog te horen zijn, maar vanaf woensdag was Erik er weer bovenop.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws