Het gaat niet goed met Natalia: zangeres vertelt zelf wat er aan de hand is Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Het gaat niet goed met Natalia: zangeres vertelt zelf wat er aan de hand is

Het gaat niet goed met Natalia: zangeres vertelt zelf wat er aan de hand is

Natalia stond het afgelopen weekend voor de derde keer in de Lotto Arena met haar concert 'Natalia - 20 Years Greatest hits'. Op Instagram deelde ze nu ook een aftervideo, maar helaas had de zangeres daarbij ook minder goed nieuws te melden over haar gezondheid.

Natalia stond op vrijdag 17, zaterdag 18 en vrijdag 24 november in Lotto Arena Antwerpen om haar 20-jarige bestaan te vieren. Maar vorige week is de zangeres ziek geworden. Toch hield haar dat niet tegen om vrijdag op te treden.

Daarvoor krijgt ze bijzonder veel respect van haar fans. "Superdikke proficiat! Met een virale infectie zo'n show kunnen neerzetten ... Alleen maar respect. Was prachtig", schrijft iemand op Instagram. "Respect! Zo ziek en wat een show. Het was top", luidt het bij iemand anders.

Uitzieken

Op Instagram deelde Natalia nu ook een prachtige aftervideo van haar concerten in de Lotto Arena. En helaas had de zangeres geen goed nieuws over haar gezondheid. "Ik ben vervuld van dankbaarheid, liefde en respect voor alles en iedereen die deel uitmaakte van deze show. Bedankt, jongens, dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt. Ik post later nog, eerst uitzieken. Antibiotica is ondertussen in the game", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws