"Het beste koppel uit 'Blind Getrouwd': Veerle en Nick uit seizoen 2 delen groot nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Het beste koppel uit 'Blind Getrouwd': Veerle en Nick uit seizoen 2 delen groot nieuws

"Het beste koppel uit 'Blind Getrouwd': Veerle en Nick uit seizoen 2 delen groot nieuws

Veerle Van den Eynde en Nick Wijns werden in het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’ aan elkaar gematcht. Ze zijn een van de weinige koppels die tot op vandaag nog steeds gelukkig samen zijn. Nu hebben de tortelduifjes ook een bijzondere reden om te vieren.

Vanavond kunnen we opnieuw genieten van een nieuwe aflevering van ‘Blind Getrouwd’. Dat het experiment wel degelijk kans heeft op slagen, bewijzen bijvoorbeeld Veerle en Nick uit seizoen twee. Het koppel viert vandaag namelijk hun zevende huwelijksverjaardag.

“7 jaar getrouwd vandaag. Love you”, schrijven Veerle en Nick dolgelukkig op Instagram. “Gefeliciteerd”, “Dikke proficiat, toppers” en “Doe er nog vele jaren bij”, wensen hun volgers de tortelduifjes meteen toe. “Nog steeds mijn favoriete koppel uit ‘Blind Getrouwd’”, klinkt het zelfs in de comments.

In die afgelopen jaren zijn Veerle en Nick ook trotse ouders geworden van twee schatten van dochtertjes, Liv en Noé. Helaas is het koppel ook een kindje verloren. In april 2021 moesten Veerle en Nick na 19 weken zwangerschap afscheid nemen van hun tweede kindje, hun dochtertje Elle.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws