Hartverwarmend wat JOE-presentator Sven Ornelis doet met opbrengsten van z’n kookboek Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hartverwarmend wat JOE-presentator Sven Ornelis doet met opbrengsten van z’n kookboek

Hartverwarmend wat JOE-presentator Sven Ornelis doet met opbrengsten van z’n kookboek

Sven Ornelis en z’n mama Annie hebben de handen in elkaar geslagen en brachten samen een kookboek op de markt. Daar deelt de JOE-presentator nu ook prachtig nieuws over. De opbrengst steken ze namelijk niet in hun eigen zak.

Live op de radio overhandigde Sven Ornelis zijn mama Annie dinsdagochtend het eerste exemplaar van ‘Mijn mama’s kookboek’, het kookboek dat de radiostem met zijn moeder heeft gemaakt. Het bevat zowel recepten van haar als van Svens grootmoeder, mémé Julia. “Het gaat om heel traditionele gerechten, die ik dan gepimpt heb. Zo eet ik niet graag rode kool, maar ik gebruik dat dan in een kebab bijvoorbeeld”, legt Sven uit.

Het kookboek wordt bovendien verkocht ten voordele van het goede doel. Sven en zijn ouders willen met de opbrengsten een project in India steunen, dat hen al jaren nauw aan het hart ligt. Svens papa André is trouwens nog maar net terug van een bezoek aan India. Ze steunen er meisjes die niet naar school kunnen. Via vrijwilligerswerk werden wel al twee scholen gebouwd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws