Hanne Verbruggen van K3 neemt opvallende beslissing over zoon Julien: "Het is beter zo" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hanne Verbruggen van K3 neemt opvallende beslissing over zoon Julien: "Het is beter zo"

Hanne Verbruggen van K3 neemt opvallende beslissing over zoon Julien: "Het is beter zo"

De kerstdagen brengen de K3'tjes niet met elkaar door, wel met de familie. Deze kerst is bovendien extra speciaal voor Hanne Verbruggen, want Julien is namelijk 1 jaar.

Dat betekent ook dat de eerste pakjes voor Julien onder de kerstboom liggen. "Ik moet zeggen dat ik een paar dagen geleden heel nostalgisch werd", geeft Hanne toe bij HLN Showbits. "Ik was heel de tijd zo alles aan het herbeleven van: 'Ah ja, een jaar geleden'."

"We waren dan in Hasselt, daar hadden we opgetreden. Ik weet nog dat dat echt bijna de laatste keer was dat ik nog buitengekomen ben met K3. We hebben dat optreden toen veranderd in een meet en greet. Ik stond immers zo opgezwollen als iets."

"Dank denk je ineens: 'Oeh, dat is een jaar geleden. En dat is een jaar geleden dat ik nu mijn weeën kreeg. Oh, dat is een jaar geleden dat wij nu naar het ziekenhuis gingen.' Ik vind het wel heel mooi. Het is dus een hele leuke periode en ik vind het ook gewoon heel tof dat Julien een gelukkig kind is en dat die al een jaar bij mij is. Dat is echt zot", aldus Hanne.

Julien kijkt ook al tv, maar K3 krijgt hij niet te zien. "Ik zet heel vaak Plop op, want ik vind Plop echt de max", aldus Hanne. "Ik heb zoiets van: 'Ja!'. Samson & Marie begin ik ook al te introduceren. Met K3 wacht ik nog even. Als hij groter wordt, gaat dat nog het één en ander zijn. Ik wil hem daar nu nog van afhouden dat hij niet al denkt: 'Oh, daar is ze weer'."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws