Hanne Verbruggen van K3 en haar man Jorn hebben prachtig nieuws te melden: "Dikke proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hanne Verbruggen van K3 en haar man Jorn hebben prachtig nieuws te melden: "Dikke proficiat!"

Hanne Verbruggen van K3 en haar man Jorn hebben prachtig nieuws te melden: "Dikke proficiat!"

Hanne Verbruggen vierde vorige week nog dat ze inmiddels al 8 jaar bij K3 zit. Nu heeft de zangeres opnieuw zeer heuglijk nieuws te melden.

Hanne Verbruggen mocht namelijk exact een jaar geleden, op 14 november 2022, haar eerste kindje, zoontje Julien, verwelkomen. "Exact één jaar geleden verlieten Jorn en ik ons huisje, afvragend of het de laatste keer met ons twee zou zijn ... Niet veel later werd jij geboren en werd onze wereld op zijn kop gezet", schrijft Hanne op haar Instagrampagina bij enkele foto's van de kleine Julien.

"Je maakte van mij een ‘mama’ en ventje toch, wat ben ik trots op die rol. Alle clichés zijn zo waar: het gaat snel, het is intens en het is het mooiste wat me ooit is overkomen. Jij, bent het mooiste wat me ooit is overkomen. Gefeliciteerd kleine lachebek. Op naar nog vele avonturen samen. Ik hou massa’s van je. Lang leve heerlijke jij!", vervolgt ze.

Veel felicitaties 

De kleine Julien krijgt dan ook heel wat felicitaties. "Dikke proficiat!", "Van harte gefeliciteerd!" en "Gelukkige verjaardag Julien!", klinkt het onder meer in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws