Hanne, Marthe en Julia van K3 plots zwaar onder vuur: "Schandalig wat jullie doen!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hanne, Marthe en Julia van K3 plots zwaar onder vuur: "Schandalig wat jullie doen!"

Hanne, Marthe en Julia van K3 plots zwaar onder vuur: "Schandalig wat jullie doen!"

Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman hebben zopas hun eerste feestcollectie ontworpen voor JBC. Maar die gloednieuwe collectie, die sinds 8 november verkrijgbaar is bij JBC, stuit nu ook op heel wat kritiek bij de fans.

Om het 25-jarige bestaan van K3 te vieren, ontwierpen Hanne, Marthe en Julia voor het eerst zelf een collectie voor JBC. Die bestaat uit allerlei feestitems, ideaal voor de feestdagen die er binnenkort aankomen.

Maar de K3'tjes hebben inmiddels ook al honderden negatieve reacties gekregen op hun nieuwe collectie. Zo zijn de fans er niet over te spreken dat de collectie al stopt bij maatje 134 en dat er niet aan de jongens is gedacht.

"Worden weer vergeten"

"Jammer dat het alleen kleine maten zijn. En ook jongens die fan zijn van K3 worden alweer vergeten. Deze collectie is dus eigenlijk niet voor elke K3-fan. Volwassenen, jongens en tieners worden vergeten", "Schandalig dat er geen maten voor volwassenen of grote kinderen zijn" en "Jammer dat jullie al stoppen op maatje 134. Tellen grote kinderen niet meer mee?", zijn maar enkele van de vele boze reacties op sociale media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws