Hanne, Marthe en Julia van K3 pakken uit met verrassing van formaat: "Voor ons is dit echt een mijlpaal" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hanne, Marthe en Julia van K3 pakken uit met verrassing van formaat: "Voor ons is dit echt een mijlpaal"

Hanne, Marthe en Julia van K3 pakken uit met verrassing van formaat: "Voor ons is dit echt een mijlpaal"

Dat Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman volgend jaar de iconische K3-musical ‘De 3 Biggetjes’ hernemen, is intussen al een tijdje bekend. Maar nu pakt de populaire meidengroep opnieuw uit met een verrassing van jewelste.

‘De 3 Biggetjes’, het album van de gelijknamige musical, werd oorspronkelijk natuurlijk ingezongen door de originele opstelling van K3: Karen, Kristel en Kathleen. Maar vanaf vrijdag 17 november zullen grote hits als ‘De 3 Biggetjes’, ‘Verliefd’ en ‘Amor’ een tikkeltje anders klinken. De volledige plaat werd namelijk opnieuw ingezongen door Hanne, Marthe en Julia, die de musical in februari nieuw leven inblazen. Zo brengt K3 het album na twintig jaar opnieuw uit, zo kondigt Studio 100 aan.

Voor Julia was het haar “grootste droom” om de musical ooit te mogen spelen. “De release van de cd betekent dat dit avontuur eindelijk gaat beginnen. Ik heb er enorm veel zin in”, klinkt de blondine zoals altijd enthousiast. Maar ook Hanne en Marthe staat een spannend avontuur te wachten.

Mijpaal

‘De 3 Biggetjes’ is namelijk ook hun eerste musical als K3’tjes. “Dit album inzingen was dus echt een mijlpaal voor ons. Dat we na al die jaren nog steeds samen nieuwe dingen mogen ontdekken, vind ik geweldig”, glundert Hanne. “Deze iconische nummers op een verfrissende manier weer mogen inzingen voelde enorm speciaal. 'Amor' is toch wel mijn favoriet, het wordt fantastisch om dat live te mogen brengen in het voorjaar!”, aldus Marthe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws