Hanne, Marthe en Julia van K3 hebben heel bijzonder nieuws te melden: "De allereerste keer" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hanne, Marthe en Julia van K3 hebben heel bijzonder nieuws te melden: "De allereerste keer"

Hanne, Marthe en Julia van K3 hebben heel bijzonder nieuws te melden: "De allereerste keer"

K3 bestaat dit jaar maar liefst 25 jaar. En dat vieren Hanne, Marthe en Julia met een wel heel bijzondere feestcollectie bij JBC die vanaf woensdag 8 november in de winkelrekken ligt.

"Geweldig nieuws! K3 bestaat 25 jaar en dat vieren we samen met een gloednieuwe en zelfontworpen JBC-collectie", schrijven de K3'tjes dolenthousiast op Instagram. Zo is het de allereerste keer dat de K3'tjes zelf een collectie ontworpen hebben voor JBC.

En die gloednieuwe feestcollectie is ideaal voor de feestdagen. "Of om gewoon élke dag lekker mee te shinen op school", aldus Hanne, Marthe en Julia. "Het is echt een Hanne-, Marthe- en Julia-collectie: we hebben onze persoonlijkheid erin gelegd", vertellen de K3'tjes bij Het Nieuwsblad.

Wedstrijd

De collectie is dus van 8 november exclusief te koop bij JBC. "Bovendien is er een leuke wedstrijd die geen enkele K3-fan wil missen!", aldus de K3'tjes. Snel zijn is dus de boodschap!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws