Günther Neefs’ mooiste herinnering aan Will Tura: "Ik zal nooit vergeten wat hij toen voor me heeft gedaan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Günther Neefs’ mooiste herinnering aan Will Tura: "Ik zal nooit vergeten wat hij toen voor me heeft gedaan"

Günther Neefs’ mooiste herinnering aan Will Tura: "Ik zal nooit vergeten wat hij toen voor me heeft gedaan"

Na 60 jaar trekt Will Tura (83) definitief een streep onder zijn carrière, nu hij aan alzheimer lijdt. Dat doet hij met een laatste show in het Sportpaleis, waar onder anderen Günther Neefs een eerbetoon brengt aan de keizer van het Vlaamse lied. Die wilde maar al te graag iets voor hem terugdoen.

Günther Neefs is één van de twintig Vlaamse artiesten die Will Tura tijdens zijn afscheidsconcert op 29 december in de bloemetjes zal zetten. De zanger, die maar al te graag iets voor hem wilde terugdoen, heeft geen seconde getwijfeld toen Will hem vroeg.

“Mijn mooiste herinnering aan Will Tura is dat hij naar mijn concerten is gekomen in het casino van Oostende, toen speelde ik daar met de VRT bigband”, herinnert Günther zich in Het Laatste Nieuws. “Het was een 'Back to Swing'-show. Ik kreeg nadien een staande ovatie van hem. Het is een aimabel man, ik zal het nooit vergeten en ik draag dat echt in mijn hart”, besluit de zanger.

Geen tweede Will Tura

“Omdat er nooit nog een tweede Will Tura zal geboren worden en omdat wij al zes decennia lang mogen genieten van zijn prachtige muziek en oeuvre. Daarom is hij de allergrootste”, vindt Neefs. Daarom is hij er op 29 december maar al te graag bij om een nummer van de grootmeester te coveren. “Zo'n moment ga je nooit meer meemaken als artiest. Will, het gaat je fantastisch goed”, aldus de zanger.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws