Groot nieuws uitgelekt over Erik Van Looy en zijn nieuwe vlam: "Wordt in de wandelgangen gefluisterd" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Groot nieuws uitgelekt over Erik Van Looy en zijn nieuwe vlam: "Wordt in de wandelgangen gefluisterd"

Groot nieuws uitgelekt over Erik Van Looy en zijn nieuwe vlam: "Wordt in de wandelgangen gefluisterd"

Erik Van Looy (61) is niet langer single. Dat onthulde de presentator, die anders zo gesloten is over zijn privéleven, een tijdje geleden verrassend genoeg zelf in 'De Slimste Mens ter Wereld'. Maar nu lijkt het erop dat het verliefde koppeltje binnenkort met groot nieuws naar buiten komt. Een verloving misschien?

Erik Van Looy houdt de lippen normaal stijf op elkaar wanneer het op zijn privéleven aankomt. Al lijkt er nu een nieuwe Erik gearriveerd. De ‘De Slimste Mens’-presentator steekt zijn grote liefde voor topmodel Anouck Lepère (44) niet onder stoelen of banken. Een opvallende ommekeer. Volgens velen zit daar een plan achter en zou er binnenkort wel eens een grote aankondiging kunnen volgen.

Binnen de Vlaamse media is men er alvast van overtuigd dat Erik binnenkort belangrijk privénieuws te melden heeft. “Binnenkort gaat hij iets groots aankondigen”, klinkt het volgens TV-Familie in de wandelgangen van de Vlaamse showbizz. Wat dat grote nieuws zou kunnen zijn? Misschien luiden de huwelijksklokken wel in 2024.

Tweede bruiloft

Trouwen staat in ieder geval nog op de bucketlist van de presentator. “Ik zou ook nog een keer willen trouwen”, bekende hij al in ‘Go With The Flow’, de podcast van Ann Van Elsen en Ellemieke Vermolen. “Mijn eerste trouw was kleinschalig. Ik dronk toen nog geen alcohol, dus feesten was niet aan mij besteed. Rond 12 uur was de fun er meestal wel af”, legt Erik uit. Als hij opnieuw de kans zou krijgen, zou hij er alles willen uithalen wat hij kan. “Ja, misschien wel.” Benieuwd of we binnenkort dus een aanzoek mogen verwachten!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws